Over mij

Mijn naam is Karina van Dijk-Zoubova. Ik ben gecertificeerd hypnotherapeut en als zodanig aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH). Hier kunnen zich alleen therapeuten aansluiten die een driejarige beroepsopleiding succesvol hebben gevolgd.

Naast de opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie heb ik het master jaar succesvol afgerond, dit geeft mij o.a. de bevoegdheid om als NLP practitioner op te treden Ik ben in het bezit van het HBO diploma medische basiskennis. Ik heb mijn opleiding bij Academie Hypnos gevolgd. http://www.hypnos.org

Na 12,5-jarige ervaring als manager bij grote Nederlandse bedrijven heb ik veel met mensen gewerkt en goed leren luisteren.

Door middel van mijn opleidingen en praktijkervaringen wil ik je graag helpen om je eigen weg in je leven te vinden.

Ik ben overtuigt dat hypnotherapie werkt dieper en sneller dan andere soorten therapie├źn. Daarom is het resultaat duurzaam en succesvol.

In 2009 ben ik met de opleiding Hypnotherapie en integrale psychosociale therapie begonnen en heb deze succesvol afgerond. Daarnaast heb ik NLP practitioner opleiding met succes afgerond. Al tijdens opleiding besloot ik mijn eigen praktijk te beginnen. Van daaruit werk ik nu als personal coach, hypnotherapeut en integrale therapeut.

Ik ga zorgvuldig om met wat en wie mij omringt en probeer ik zo weinig mogelijk te oordelen in termen van goed of slecht. Dit leven zie ik als een prachtige gelegenheid om van alles te ervaren.

Ik kan er tal van veel voorkomende klachten adequaat mee behandelen, zowel lichamelijk klachten als psychische stoornissen.

Mijn kennis hou ik steeds op de laatste stand door het regelmatig volgen van trainingen, workshops en seminars en door intensieve contacten met andere erkende hypnotherapeuten.