Werkwijze en vergoeding

Op deze pagina vindt je mijn voorwaarden en kosten met betrekking tot integrale psychosociale therapie en hypnotherapie. Wanneer je een afspraak maakt, gaat je akkoord met deze voorwaarden. Mocht je vragen hierover hebben neem dan contact met mij op.

Vanaf 1 december 2020 is mijn tarief € 99,00 per uur.

Een sessie duurt gemiddeld één uur en het is altijd mogelijk om een dubbele sessie te boeken, dus 2 uur achter elkaar.

Het schrijven van een begeleidende brief bereken ik € 70 ( excl. 21% BTW)

Afspraken worden via mail, WhatsApp of telefonisch gemaakt.

Hypnotherapie wordt in veel gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor alle zorgverzekeraars geldt dat de verzekerde een aanvullende verzekering dient te hebben afgesloten. Raadpleeg uw polis of verzekeringsagent voor de specifieke bedragen.

De verzekeringen stellen de eis dat de therapeut lid moet zijn van een door hen erkende beroepsvereniging en voor het merendeel is dat de NBVH.

Ik ben dan ook aangesloten bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten) en op hun site staat een overzicht van alle verzekeringen.
Zie: NBVH, Verzekeraars

Mijn licentie bij NBVH: 12037
Mijn AGB code als zorgverlener: 90-047181
Mijn AGB code voor praktijk: 90-55776
Registratienummer bij KVK: 55937624

Steeds vaker blijkt de werkgever of uitkeringsinstantie bereid om mee te betalen aan de kosten, in het kader van coaching, POP, of re-integratie. Met name wanneer iemand vanwege ziekte of burn-out niet meer kan werken is de werkgever gebaat bij een (voor) spoedige hervatting van de werkzaamheden.

Andere mogelijkheden: